Látás a 2019-től bekövetkező eseményekre – Abonyi Sándorné

A 2018. szeptember 12-i házi alkalmon dicsőítés közben az alábbi gondolatokat kaptam:

Az újévvel új kezdet jön. Rendkívüli események fognak bekövetkezni. Nem kell félnetek, minden Isten akaratából fog bekövetkezni.

A Sátán elkezdi felépíteni a királyságát, mert az Antikrisztus uralma a Sátán királysága lesz. Ez nem lesz hosszú idő, de a keresztyének számára igen fájdalmas időszak lesz. Örüljenek azok, akik most valamilyen bajok miatt szenvednek, mert ők majd könnyebben átvészelik a nehézségeket az üldöztetés idején, szemben azokkal a keresztyénekkel, akik most gondok, bajok nélkül élnek.

Egy rostálási időszak jön a keresztyénekre, mert sokan igen lazán élnek. Ez hasonló lesz ahhoz, mint amikor a sódert kibányásszák és osztályozzák. Van közötte igen nagy kavics (kő), van kisebb, közepes, kicsi és apró. Ezen az Istentől elrendelt rostáláson azok esnek át a rostán és azok maradnak meg, akik a „legapróbbak”, keresztyén körökben a legkisebbnek érzik magukat és alázatos a szívük. A büszkék, a szívükben felfuvalkodottak, a „nagyok”, akik sokra tartják magukat, fennmaradnak a rostán, ők nem alkalmasak Isten országára.

Az Élet Könyve ezzel egyidejűleg felülvizsgálatra kerül. Imádkozzatok, hogy ne legyen onnan kitörölve a nevetek!

Jászberény, 2018. szeptember 12.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: próféciák, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.