Látás a 2019-től bekövetkező eseményekre – Abonyi Sándorné

A 2018. szeptember 12-i házi alkalmon dicsőítés közben az alábbi gondolatokat kaptam:

Az újévvel új kezdet jön. Rendkívüli események fognak bekövetkezni. Nem kell félnetek, minden Isten akaratából fog bekövetkezni.

A Sátán elkezdi felépíteni a királyságát, mert az Antikrisztus uralma a Sátán királysága lesz. Ez nem lesz hosszú idő, de a keresztyének számára igen fájdalmas időszak lesz. Örüljenek azok, akik most valamilyen bajok miatt szenvednek, mert ők majd könnyebben átvészelik a nehézségeket az üldöztetés idején, szemben azokkal a keresztyénekkel, akik most gondok, bajok nélkül élnek.

Egy rostálási időszak jön a keresztyénekre, mert sokan igen lazán élnek. Ez hasonló lesz ahhoz, mint amikor a sódert kibányásszák és osztályozzák. Van közötte igen nagy kavics (kő), van kisebb, közepes, kicsi és apró. Ezen az Istentől elrendelt rostáláson azok esnek át a rostán és azok maradnak meg, akik a „legapróbbak”, keresztyén körökben a legkisebbnek érzik magukat és alázatos a szívük. A büszkék, a szívükben felfuvalkodottak, a „nagyok”, akik sokra tartják magukat, fennmaradnak a rostán, ők nem alkalmasak Isten országára.

Az Élet Könyve ezzel egyidejűleg felülvizsgálatra kerül. Imádkozzatok, hogy ne legyen onnan kitörölve a nevetek!

Jászberény, 2018. szeptember 12.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.