Szent Szellem vagy kundalini szellem? – Abonyi Péter

Az alábbiakban a kundalini jelenségre szeretném felhívni a figyelmet. Ha nem hallottál még róla, mindenképpen szánj rá időt, hogy tájékozódj, mert az üdvösséged múlik rajta. Ha hallottál, vagy olvastál már a kundaliniról, akkor is fusd végig ezt az írást, és olvasd el legalább azt a részt, amit én kaptam és osztok meg veled, ugyanis a kundalini gyökerét jól ismerő két ember véleményét ismerheted meg. A kundalini dolog kapcsán érdemes megnézni az alábbi két rövid videot:

https://www.youtube.com/watch?v=S1P0c9Yh334

A videókon kundalini jóga összejövetel és keresztyén összejövetel látható ugyanazokkal a szellemi megnyilvánulásokkal. A teljesen hasonló szellemi megnyilvánulásokból elég egyértelmű, hogy okkult jelenségek vannak az egyházban.

Ha a youtube-on vagy a neten keresgélsz, akkor sok anyagot fogsz találni ezzel kapcsolatban. Bár sok összevágott videó van fent a neten, egy-kettő a tárgyilagossága bizonyára kétségeket ébreszt benned, hogy ne fogadj el mindent csak azért, mert valaki azt mondta, hogy a Szent Szellemtől van. E döntésedet  nem befolyásolhatja az sem, hogy neves szolgálót látsz a videón. Ha részletesebben utána akarsz nézni, hogy az elmúlt két évtizedben hogyan és milyen hazugságokkal fertőzte meg a legjobb gyülekezeteket e hitető, gonosz szellem, akkor ajánlok egy hosszabb anyagot, Andrew Strom – „Vigyázat kundalini” című könyvét (98 oldal):

http://www.szentseg.hu/kepek/andrew_strom_vigyazat_kundalini.pdf

Amit nekem mutatott az Úr ezzel kapcsolatban az a következő:

A kundaliniről úgy beszélnek a hívők, mint egy szellemi irányzatról, amit több szempontból is vizsgálgatnak. Jobb esetben felismerik, hogy okkult jelenség, tehát egy démon hatása alá kerül az az ember, aki enged ennek a tisztátalan szellemnek, míg mások a Szent Szellem semmihez sem hasonlítható jelenségének tartják a megnyilvánuló erőt. Arról azonban senki sem beszél, hogy milyen lelki, azaz jellembeli torzulás, romlás lesz látható és érzékelhető a kundalini szellemmel leuralt szolgálón. Ne csodálkozz azon, amit írtam! Igen, arról a személyről van szó, aki azt mondja, hogy a Szent Szellem szól vagy cselekszik rajta keresztül, de valójában a kundalini démona működik rajta keresztül, aki a Szent Szellemnek adja ki magát! Akin tehát ezeket a jellembeli torzulásokat látod és ezeket a szellemi dolgokat teszi, az egyértelműen nem a Szent Szellemet, hanem a kundalini démonát adja át neked, amikor érted imádkozik. Nézzünk meg két példát.

Tudnod kell, hogy a kundalini eredetileg egy jóga irányzat, amely során az „életerőt” egy speciálisan erre kialakított jógával hívja elő a jóga gyakorló és oktató a tanítványánál, majd később maga a tanítvány is gyakorolja az erő meghívását, felébresztését.

Nézzük meg, mit mond két jógagyakorló, oktató, akik nálam és nálad biztosan jobban ismerik, hogyan működik a kundalini jóga, a kundalini erő és milyen veszélyekre figyelmeztetik azokat, akik már gyakorlott jógások, és a jóga eme, erőteljesebb fajtáját is ki akarják próbálni. Lássuk az egyik nyilatkozatot:

http://kundalinijoga.reblog.hu/a-kundalini-felebresztese-ahogyan-nem-szabadna 

Több weboldal is leírja, hogy a nem felkészült tanítványnál jönnek elő a fentiekben leírt jelenségek. Egy másik jógás oldal még részletesebben kifejti a kundalini alkalmazását, azt, hogy mire kell figyelni és milyen károkat szenvedhetnek el a testies “hívők”:

http://www.agnisoma.hu/nem-kell-mindenre-raharapni-otletek-a-kundalini-irant-erdeklodok-szamara/ 

Érdemes a fentieket teljes terjedelmében elolvasni, de néhány elgondolkodtató mondatot kiemelek belőle, amit minden hívőnek tudnia kell a kundaliniről:

„A kundalini nem egy kiszámítható valami, hanem maga a kiszámíthatatlan, az evolúciós energia, a Kundalini Shakti, ahogy a tantra mondja. Maga az Istennő, a Természet ereje, az embert megelevenítő Energia, a Prana Shakti, az éltető erő. Maga a mindent átható és kontrollálhatatlan energia.

vagy:

“Ha félrecsúszik a folyamat és mégis megtartod közben a testedet, akkor jönnek a hatalmas személyiségtorzulások. Kicsit elgondolkodtató, hogy a leghíresebb guruk mind gyakorlatilag torzult személyiségek, nagyzolási mánia, nárcizmus, határtalan egoizmus és pénzhalmozás jellemzi őket.

vagy:

“Értsd meg, senki, de senki nem tud segíteni. Erre jó példa volt Gopi Krishna esete is, aki teljesen spontán élt meg egy kundalini emelkedést, majd 20 évig küzdött az életben maradásáért és a mentális egységéért. Amikor megkereste India 20. századi nagy szentjeit és guruit, senki sem tudott neki segíteni. Ha beindul egy kundalini folyamat, ott senki sem tud segíteni, mert senkinek sincs kontrollja e folyamat felett. Aki ezt ígéri, az egyszerűen nem tudja, mit beszél.

A fentiek alapján érthető, hogy miért nem veszik észre még a „kenettel szolgáló testvérek” sem a bajt. Ennek oka az, hogy igézet alá kerültek ettől az irányíthatatlan, kontrollálhatatlan és a testies vágyaik miatt személyiségtorzulást okozó szellemtől. Nem csoda, hogy az általunk ismert áldozatok nagy része evangélista szolgálatban álló, szellemi erő után vágyó szolgálók.

Van azonban egy örömhír, hogy senki, egyetlen ember sem, de Jézus meg tudja szabadítani a kundaliniből (is) a megkötözöttet. Dicsőség az Úrnak!

-§-

Ez az írás – változtatás nélkül – szabadon terjeszthető a szerző nevének és a honlapcímének megadásával:  https://keskenyut.wordpress.com

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Tanítások
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.