Siess zsákmányra, gyorsan prédára – Abonyi Péter


“Akik az Atyánk által a gyülekezetének megszabott, keskeny úton járnak, azok hallani fogják Jézus hangját és követni fogják Őt, meg fogják élni az Újszövetség igéit, mert őket nem kötik a felekezeti hagyományok, a Mammon tékozló, jóléti életmódja és a számtalan nyugati szellemiségű tévtanítás, legyen az a Baál, a római katolikus, a hellén vagy az amerikai tévtanítás bármelyike. Ők azok, akik megértik, és ezért megélik az Ámos 8:11 igeversben leírtakat, illetve azért imádkoznak, hogy mások is átéljék ennek az igének valóságát és megtartó erejét:

„Ímé, napok jönnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér után való éhséget, sem víz után való szomjúságot, hanem az Úr beszédének hallgatása után.” (Károli)

Imádkozz velem együtt először magadért, majd büszke népünkért és a hívőkért, hogy bűnbánatra tudjanak jutni és vágyjanak Atyánkkal való személyes kapcsolatra és az Igéje eredeti üzenete után:

„Atyám! Kérlek, adj a hívőknek és a magyar népnek ne ennivaló utáni éhséget és innivaló utáni szomjúságot, hanem megelégíthetetlen és folytonos éhséget, valamint olthatatlan szomjúságot a Te beszéded, az Igéd után!””

– § –

A teljes írás – I. és II. rész – egybeszerkesztett változata

PDF formátumban letölthető itt

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s