Kapcsolat


Kedves Látogató!

Az Úr dicsőségére és az igazságra vágyó érdeklődők épülésére igyekszem munkálkodni ezen a blogon a kapott világosság szerint. Évek óta fordítgatok különböző írásokat, könyveket és ha a Szent Szellem arra indít időnként saját magam is írogatok. Az Úrtól kapott szellemi indíttatás és vezetés alapján igyekszem közzétenni mindezt abban a reményben, hogy a blogra feltöltött anyagok másoknak is épülésére szolgálnak.

Keresés a blogon: A blogon szinte minden témakörben több hasznos írás és Audio tanítás is található. Az írások PDF formátumban letölthetők minden bejegyzés esetében. Az MP3-as tanítások az Audio tanítások menüpontban (jobbra fent) érhetők el, amik szintén letölthetők.

Nem biztos, hogy a Google vagy más keresőrendszerek alkalmazásával felkínált tanítás a legjobb kiválasztást adta, ezért javaslom a blog menürendszerének (fent), a kategóriák és a címszavak (jobb oldalt) használatát a téma szerinti kereséshez. Konkrét anyagok megkeresésére is lehetőség van a blog címlapján (jobbra fent) a Keresési útmutató és kereső ablak használatával.

A blog egy interaktív lehetőség, tehát lehetőség van kifejezni véleményedet minden egyes írás végén

– tetszés (like) vagy nem tetszés formájában és

– van lehetőség rövid észrevételek (comment) írására is.

– itt ezen a lapon alul megírhatod az egész bloggal kapcsolatos észrevételedet is. Ehhez regisztrálásra van szükség a blogon.

– a Blog moderálásával kapcsolatban szeretném jelezni:

nem fórumként kívánom működtetni a Blogot. A feltöltött anyagokat nem vitaindítónak szánom és nem kívánok vitákba sem bonyolódni azokkal kapcsolatban. (Tapasztalatából tudom, hogy egymás győzködése nem vezet eredményre; a cél egymás látásainak megismerése és a meggyőzést – szellemi dolgokról lévén szó – jó ha a Szent Szellemre bízzuk: Ő ezért jött!)

Szabadon hozzá lehet szólni: engedélyeztetés nélkül.

Szükséges Moderátori beavatkozások: Az illik Isten népéhez, hogy a Szent Szellem gyümölcseit bemutatva, testiességet (harag, indulat, személyeskedés, kioktatás, stb) mellőzve szeretetben fejezze ki véleményét. A keresztyénhez nem illő hozzászólásokat törölni fogom és a taníthatatlan, kelletlenkedő személyeket, mert sajnos ilyen is előfordul, le fogom tiltani. Köszönöm a megértésüket.

Egymás véleményét kölcsönösen tiszteletben tartva szívesen veszem eltérő vélemény leírását is, szeretnék tanulni azokból. Mindannyian “úton vagyunk” és senki sem tévedhetetlen. Köszönöm a megértést.

A tetszés (like) vagy nem tetszés minden írás végén egyetlen kattintással kifejezhető. Ez nem igényel semmilyen nyilvánosságot, regisztrálást vagy fáradságot. Ha tetszett valami akkor  ne légy rest, kattints egyet! Köszönöm a segítséget!

A férfi érdeklődők a következő címre írjanak: abonyis@gmail.com

A női érdeklődők emailjait a következő címen várjuk: abonyim@gmail.com

Ha szeretnéd a blogot folyamatosan követni (minden feltöltött új bejegyzésről email címedre értesítést kapni), akkor a blog címlapján, jobb oldalt az email címed megadásával ezt egyszerűen megteheted a következők szerint:

1.  Kattints a Követés gombra a “Follow Blog via Email” felirat alatt,

2. Add meg az email címedet

3. Ellenőrizd az email-es postaládádat, ahová beérkezik egy megerősítő levél,

4.  A linkre kattintva,  a friss bejegyzésekről email értesítést kapsz.

5.  Ez bármikor módosítható, törölhető.

Az Úr áldását kívánom minden látogató számára.

Abonyi Sándor

27 hozzászólás a(z) Kapcsolat bejegyzéshez

  1. Ági szerint:

    Kedves Sándor !
    Nagyon tetszik az oldal ,nagyon jók az írások amik fönt vannak ,amit eddig olvastam mind épülésemre volt .
    Isten áldja meg a szolgálatodat a továbbiakban is .

    Ági

    Kedvelés

  2. Sándor szerint:

    Kedves Péter!

    Nagyon köszönöm a bátorítást. Az Úr adjon neked is erőt a Vele való járásban minden nap.

    Sándor

    Kedvelés

  3. Balázs szerint:

    Kedves Sándor!
    Érdeklődni szeretnék, hogy Budapesten tudsz-e ajánlani közösséget, ahol Istenfélő, odaszánt hívőkkel lehet találkozni és ahol a tanítás Igehű?
    Üdvözlettel,
    Balázs

    Kedvelés

    • Sándor szerint:

      Kedves Balázs!

      Köszönöm a bizalmadat.

      Tekintettel a felmerülő kérdésekre és a kérdéssel kapcsolatos néhány dolog pontosítására javaslom, hogy emailon folytassuk az egyeztetést.

      Sándor

      Elérhetőségem: abonyis@gmail.com

      Kedvelés

  4. Sándor szerint:

    Kedves Ági!

    Köszönöm a visszajelzést. Hálás vagyok a látogatásért, dicsőség érte az Úrnak.

    Ha esetleg segít, érdemes megpróbálni az emaillal való követést. Akkor nem kell állandóan a blogra látogatni. Csak az email címet kell a követéshez megadni, regisztráció nélkül, és akkor automatikusan küld a rendszer minden új írásról üzenetet. Ha esetleg nem tetszik, később meg lehet szüntetni a követést. A lépéseket fentebb leírtam.

    Örülök, ha segíthettem.

    Sándor

    Kedvelés

  5. Ági szerint:

    Kedves Sándor!
    Én vagyok nagyon hálás ezért a szolgálatodért az Úrnak.
    Manapság rengeteg keresztény oldal található a neten,az a tapasztalatom viszont,hogy sok ilyen oldalon válogatás nélkül töltenek fel videókat – írásokat.Itt ezen a blogon pedig,én úgy látom,nagyon is meg van válogatva mi kerül feltöltésre.Ezúton is szeretném megköszönni a többi igehirdető mellett,a Te és feleséged tanításait,számomra mindenképpen építő jellegűek !
    Természetesen a követést” gyakorlom 🙂 mióta regisztráltam az oldalra,ettől függetlenül azonban be-be nézek a régebbi írásokat is újra átolvasni.

    Kívánok egy nagyon szép napot,
    Ági

    Kedvelés

    • Sándor szerint:

      Kedves Ági!

      A bloggal kapcsolatos észrevételed helyes. Törekszem arra, hogy csak olyan írásokat töltsek fel, amik nem felszínesek, hanem mélyebb tartalmúak, tiszták és a Szent Szellem vezetése és bizonysága alapján igazaknak bizonyulnak. Ebben vannak segítőtársaim is.
      Fontosnak tartom, hogy a feltöltött írások tartalma ne legyen ellentmondásban egymással, mert akkor az nem épít, hanem összezavar; én pedig az Úr Egyházának építésén szeretnék munkálkodni, az Ő dicsőségére.

      Sándor

      Kedvelés

  6. Ági szerint:

    Ámen

    Kedvelés

  7. Éva szerint:

    Kedves Sándor!Nagyon örülök, hogy egy kedves testvérem segítségével az Úr rámutatott az Ön oldalára.Pár hónappal ezelőtt nagyon magam alatt voltam, vágytam az Úrat, de nem éreztem semmit, szinte fájt a lelkem, de ez a kedves testvérem ajánlotta ezt az oldalt,s mostmár sokminden világosabbá vált számomra.Sajnos régóta nem tudok gyülekezetbe járni, de mára már értem, hogy miért nem jött ösze az erölködésem, hogy járhassak közösségbe, akkor nembiztos hogy meghallom azt amit ezen az oldalon lévő írásokon keresztül üzen számomra az Úr.Köszönöm a sok jó írást.Áldja meg továbbra is az Úr!!

    Kedvelés

    • Sandor Abonyi szerint:

      Kedves Éva!

      Örülök, hogy épülni tudott és tálálékot az írásokból. Minden dicsőség az Úré!
      Ha esetleg emailon szeretne személyes kapcsolatba lépni a feleségemmel (Mária), akinek szintén vannak írásai a blogon, akkor erre az abonyim@gmail.com email címen lehetőség van.

      Sándor

      Kedvelés

    • Éva szerint:

      Kedves Sándor!
      Köszönöm és a napokban mindenképp jelentkezem.További jó munkát kívánok!!! Éva

      Kedvelés

  8. tascsaba szerint:

    Szia Sanyi!
    Jól megtöltötted a blogodat. Tetszik. Örülök a hasznos munkádnak.

    Kedvelés

    • Sandor szerint:

      Én is kevesebbet terveztem eredetileg és MP3-as szolgálatokból sem gondoltam ennyit, de a közben jelentkező igényeknek igyekeztem megfelelni.

      Sanyi

      Kedvelés

  9. Jutka szerint:

    Kedves Sanyi!Köszönöm a munkád,nagyon sok építő dolgot találtam a blogodon ha jól nevezem.Egyetlen problémám lenne,hátha tudsz benne segíteni.Vagy a számítógépes tudásom,vagy a letöltő programjaim nem alkalmasak,de még csak meg sem tudom nyitni az mp3-as tanításokat.Köszönöm előre is a segítségedet.Jutka

    Kedvelés

    • Sandor szerint:

      Kedves Jutka!

      Örülök, hogy tudsz épülni az írásokból. Remélem, hogy az MP3-as tanításokban sem fogsz csalódni.

      Én sem vagyok számítóképes szakember, csak használom a gépet.

      Az MP3-as tanítások Google táramba vannak feltöltve.

      Ha a blogon megnyitsz egy oldalt és ott
      – van egy audio (MP3) tanítás címével azonos link, akkor arra kattintsál rá
      – és az elirányít a Google tárhoz, ahol látod megnevezve a tanítást a nevével és egy Letöltés nevű feliratot.
      – a Letöltés nevű feliratra rákattintasz, akkor letölti a gépedre
      – a letöltés a gépeden a Dokumentumok mappán belül a Downloads mappába történik

      Kérlek próbáld meg egy általad kiválasztott egy részes MP3-as tanítás letöltésével és ha bármi probléma van, akkor az abonyis@gmail.com email címen jelezzed felém és kinyomozzuk, hogy mi lehet a probléma. Általában nem jeleztek felé letöltési problémákat az olvasók.

      Kérlek jelezz felém akkor is, ha megoldódott a probléma.

      Köszönöm

      Sándor

      Kedvelés

  10. Balázs Ida szerint:

    Kedves Sándor!

    Ezt találtam: http://www.katolikus-honlap.hu/1202/martink.htm

    Elvagyok képedve, de most már értem, azt a részt a Jelenések könyvéből, hogy “….és akik nem ismerték meg, a Sátán mélységeit…”!

    Örülnék, ha megvizsgálnád, és visszajeleznél…!

    Köszönöm! Az Úr áldjon meg !

    Ida

    Az e-mail címed nem működik, ezért írtam ide!

    Kedvelés

  11. Juhasz Janos szerint:

    Kedves Sandor
    Koszonet az URnak a munkadert, nagyon halas vagyok erte , hogy megmutatta nekem.Fel eve folyamatosan napi rendszeresseggel tanulmanyozom.Nagyon sokat segit a fejlodesemben, Egy evvel ezelott. tertem az URhoz az O hatalmas kegyelme es irgalma altal .Hala neki erte.
    Adjon az UR tovabbi erot a munkadhoz.
    Koszonom Janos

    Kedvelés

    • Sandor szerint:

      Kedves János! Nagy megtiszteltetés számomra és a munkám megbecsülése, amiket írtál. Nagyon köszönöm a visszajelzésedet és ez bátorít engem a további munkára. Emberileg nagyra értékelem az elismerésedet, de azt is tudom, hogy nála nélkül semmit sem cselekedhetünk, ezért minden dicséret Őt illeti. Az Úr Jézus szeretetével Sándor

      Kedvelés

  12. Juhasz Janos szerint:

    Dicsoseg az URnak Amen

    Kedvelés

  13. Arnold Ernő szerint:

    Szeretnék hozzájutni Diriczi Tibor mp3 bizonyságtételéhez. Hoigyan kaphatnám meg? Köszönöm. Arnold Ernő, Kaposvár

    Kedvelik 1 személy

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .