Közösség

Kapcsolatok és közösség keresése a Keskeny út blog látogatói számára

A Keskeny út blog látogatói időnként érdeklődnek, hogy hol találhatnak olyan közösséget, ahol a blogon található tanításokhoz hasonló tanítások hallhatók és ahol meg tudnak élni egy biblikus közösséget. Sokan vannak, akik jelenleg egyénileg – közösség nélkül, csak a blogon található tanítások alapján – élik meg a hívő életüket. Szeretnénk most abban segíteni, hogy a Keskeny út blog tanításai által táplálkozó hívők megtalálhassák, megismerhessék egymást, és az egy településen vagy egymás közelében élő hívők kapcsolatba léphetnek egymással és közösséget alkothassanak..

Most egy technikai lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének kapcsolatot és közösséget keresni más Keskeny út látogatókkal.

Feliratkozás a keresőre az alábbi leírás szerint a következő linken: Google térkép

  1. A linkre kattintva megnyitjuk a térképet a böngészőben
  2. Ha még nincs bejelentkezve, akkor a kép jobb felső sarkán a kék “Bejelentkezés” gombra kattintva ezt meg kell tennie egy gmail-es címmel (ezzel rendelkeznie kell).
  3. Ha (már) bejelentkezett, akkor a bal oldali, piros tetejű panelen megjelenik egy kék “MEGOSZTÁS” és “SZERKESZTÉS” link. Rákattintunk a “SZERKESZTÉS”-re.
  4. A szerkesztő üzemmódba került térképen a felső keresősávba (jobb oldalán kék hátterű nagyító ikon) beírjuk a települést, ahol lakunk és enter billentyűt nyomunk vagy rákattintunk a nagyító ikonra. Ekkor a térkép elnavigál a megadott településhez.
  5. A keresősáv alatt vannak apró ikonok. A kéz ikontól eggyel jobbra található sötét buborék ikonra kattintunk. Ekkor az egérmutató keresztté alakul.
  6. Az egérrel megjelölünk egy pontot a településen (akár a pontos lakóhelyünket is lehet, de nem kötelező) és kattintunk. Ekkor feljön egy szövegbuborék, amiben szövegmezők vannak.
  7. A felső, nagybetűs szövegmezőbe (“Pont …”) beírjuk a nevünket.
  8. Az alsó, kisbetűs szövegmezőbe beírjuk az email címünket.
  9. Rákattintunk a kék “Mentés” gombra.
  10. Sikeresen felkerültünk a térképre. Most már megtalálnak minket a közelünkben lévők és még a hozzánk vezető útvonalat is ki tudják kalkulálni.

Akinek a regisztráció problémát okoz, az kérje a regisztrálást az emberarc@gmail.com email címen a nevének, település nevének és az email címének megadásával.

Kapcsolatok és közösség keresésekor a lakóhely szerinti, vagy ahhoz legközelebb eső “kék” buborékra kell kattintani és akkor megadja a keresett személy nevét és email címét és így a kapcsolatot fel lenni venni emailon.

AZ Úr áldását kívánom a keresésre és sok szerencsét a közösség megtalálásában.

Szeretettel Sándor