Próféciák beteljesedése – Doug Bachelor kommentárja


A Pápa video üzenete a pünkösdi karizmatikus mozgalomhoz. Az egyetemes (katolikus) “egység” üzenete a világ szervezett egyházai számára. A jelenlévő karizmatikus mozgalom vezetői Kenneth Copeland vezetésével áldását adják az üzenetre. Megtörténik az összeölelkezés! A pápai megbízott többször is bejelenti: Megszűnt a protestálás!

A tanbeli különbségek nem számítanak, csak a “szeretet”, a szeretet nagy parancsolatának betöltése és a látható (szervezett) egység felmutatása a világ számára.

A video megnézhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=JySXeCBXVs4#t=111

A protestáns egyházak (evangélikusok, reformátusok) már több mint tíz évvel korábban aláírták a megegyezésről szóló dokumentumot a katolikus egyházzal. Az erről szóló Ökumenikus Charta itt tölthető le: Ökumenikus Charta.

Beteljesednek a Jézus közvetlen visszajövetele előtti időre vonatkozó próféciák, amikor már csak két “egyház” lesz. A nagy parázna, aki a fenevad hátán lovagol és Jézus Krisztus egyháza, a Menyasszony.

Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Próféciák beteljesedése – Doug Bachelor kommentárja bejegyzéshez

  1. csernakata szerint:

    hát ez nagyon komoly…

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .