Legyetek szentek – J.C. Ryle


A könyvecske teljes terjedelemben PDF formátumban letölthető itt:

Legyetek szentek – J.C. Ryle

A letöltendő anyag elég nagy terjedelmű: 52,7 MB, ezért letöltése kb. 4-5 percet igényel.

Köszönöm Sanci hozzászólását és közreműködését egy kisebb terjedelmű 12 MB-os verzió felajánlásával. Ezt a gyengébb technikai adottságú, de jobb szemű látogatóinknak ajánlom.

Letölthető itt: Legyetek-szentek (kisebb)

Jó épülést kivánok mindenkinek.

Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: gyülekezet, gyülekezetépítés, helyreállítás, Keresztyénség, Szentség, Tanítások
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Legyetek szentek – J.C. Ryle bejegyzéshez

  1. Sanci szerint:

    Békesség!
    Átkonvertáltam, jóval kisebb méretűre, majdnem egyötöde lett az eredetinek, igaz, kicsit a minősége is romlott. Innen lehet letölteni: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19720969/j-c-ryle-legyetek-szentek-kisebb.pdf Urunk áldását kívánom továbbra is.

    Kedvelés

    • Sandor szerint:

      Kedves Sanci!

      Nagyon hálás vagyok a gyors segítségedért. Arra gondoltam, hogy ezt egy másik verzióként ajánlhatnánk fel a gyengébb technikai adottságú, de jobb szemű embereknek.

      Az Úr áldást kívánom az életedre.

      Sándor

      Kedvelés

  2. Balázs Ida szerint:

    Hát, ezt a könyvet minden frissen megtért embernek is oda kellene adni, a Biblia mellé! De akármelyik “korosztály” számára szükséges tanítás, kiváló eledel. Nem gondolom, hogy van olyan keresztény, aki valamit ne profitálna belőle! ( Ha csak a “lábainkat vagy kezeinket” erősíti is meg, már akkor is el kell ezt olvasnia mindenkinek!)

    Isten áldjon meg érte , hogy feltetted ide kedves Sándor!

    Ida

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .