Fordítsd arcodat a szélnek – David Minor

Prófécia David Minortól, amit 1987 április 6.-án kapott

Isten Szelleme azt mondja, hogy a Szent Szellem szele söpör végig az egész világon. A Gyülekezet azonban nem képes teljesen felismerni ezt a szelet. Mint ahogy a ti népetek nevet ad a hurrikánoknak, Én is ráírtam az ÉN Nevemet erre a szélre. „SZENTSÉG AZ ÚRNAK” – ez lesz a neve.

Mivel nem ismerik fel, némelyek az én népem közül megpróbálnak elrejtőzni e szél elől. Ily módon azonban kimaradnak abból, amit cselekszem. Mert ezt a szelet azért küldtem, hogy átfújjon minden olyan intézményen, amelyet az Én nevemben emeltek. Azok az intézmények, amelyek a saját nevükkel helyettesítették az ÉN Nevemet, összeomlanak ennek a szélnek az erejétől. Összedőlnek, mint bádog-viskók az orkánban. Azok az egyházi – és missziós szervezetek, szolgálatok, amelyek nem jártak igazságban Én előttem, összeomlanak és megsemmisülnek.

Ez a szél az enyém, de sokan a Kísértő sugallatára a Sátán munkájának bélyegzik azt. Ti azonban ne hagyjátok magatokat félrevezetni, mert ez a szél az Enyém!

Nem szenvedhetem tovább Gyülekezetem jelenlegi állapotát, és nem is fogom így hagyni. Egyházi és missziós szervezetek fognak meginogni és összeomlani ennek a szélnek az erejétől, s még azok sem menekülnek meg, akik megpróbálnak elbújni előle. Szembe fog fújni veletek, és körös-körül mindenfelé omladozást fogtok látni. Bizony, így lesz!

De soha ne felejtsétek, hogy ez a szél az Enyém – mondja az ÚR. Egy tornádó erejével fog jönni, s látszólag pusztítást hagy maga után, de az ÚR szava jön, és azt mondja: „FORDÍTSD ARCODAT A SZÉLNEK ÉS ENGEDD, HOGY FÚJJON!”. Mert csak azt fogja elpusztítani, ami nem Éntőlem származik. Lássátok be, hogy ez kikerülhetetlen.

Azután jön majd a második szél is. De ne rémüljetek meg! Az első vihar után az ÉN leheletem ismét fújni kezd. Nem olvastátok, hogyan fújt az ÉN leheletem a száraz csontok völgyében? (Ezékiel 37.) Ugyanúgy fog rátok is fújni. Ez a második szél ugyanolyan erővel jön el, mint az első. Ennek is lesz neve: „ISTEN KIRÁLYSÁGA”.

Elhozza az ÉN kormányzásomat és az ÉN rendemet. Ezekkel együtt pedig az ÉN hatalmamat. A természetfelettit is ez a szél hozza magával. A világ gúnyosan fog nevetni rajtatok az első szél pusztítása miatt, de ezután nem fognak nevetni többé. Mert a második szél erővel és hatalommal jön el, csodálatos események történnek majd az ÉN népem között, és Istenfélelem száll a népekre.

Az Én népem készséges lesz az Én hatalmam napján – mondja az ÚR. Az első széllel, amely most érkezett el hozzátok, kitisztítom belőletek a büszkeséget, a paráznaságot, pénzsóvárságot, versengést, féltékenységet; ti pedig elszegényedve és lecsupaszítva érzitek majd magatokat. Nem olvastátok-e: „boldogok a szellemi nincstelenek (a szellem koldusai)” Máté 5,3. (Vida S. ford.), vagy „boldogok a Szellem által a szegények…” (Csia L. ford.). Az ilyen emberekre alapozom majd az ÉN KIRÁLYI URALMAMAT, akik teljesen kiszolgáltatják magukat hatalmamnak. Nem olvastátok-e Isten Királyságáról, hogy az „nem (emberi) erővel, nem is hatalommal, hanem az ÉN Szellemem által” valósul meg? Ezért az ÉN KIRÁLYSÁGOM az ÉN SZELLEMEM által alapozódik és nyilvánul meg.

Tudjátok meg azt is, hogy lesznek, akik megpróbálnak elbújni a jelenlegi (első) szél elől, s ugyanakkor megkísérlik „meglovagolni” a másodikat. De ez nem fog sikerülni, elsöpri őket a szél. Csak azokat viszi előre a második szél, akik arccal fordulnak a jelenlegi felé.

Vágyakozzatok az ébredésre és kívánjátok a csodákat és a természetfölötti megnyilvánulásokat és akkor át is fogjátok azt élni egész generációtokkal együtt, de ez csak az ÉN „menetrendem” szerint lehetséges – mondja az Úr.

A Gyülekezetemnek ebben a nemzetben (USA) található része a jelenlegi állapotában még nem fogadhatja be az ÉN hatalmamat és erőmet. De amint a Gyülekezet arccal az első szél: a „Szentség az Úrnak” felé fordul, az megtisztítja és alkalmassá teszi majd arra, hogy az ÉN dicsőségemet hordozza. Ez ítéletet jelent, amelynek az Úr Házán kell elkezdődnie, de nem ez a vég. Amikor a második szél elérkezik, és elhozza az aratás idejét, akkor következik be a vég.

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, próféciák, Szentség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Fordítsd arcodat a szélnek – David Minor bejegyzéshez

 1. csernakata szerint:

  Végre egy prófécia, ami a szentséget akarja helyrerakni! Kifejezetten üdítő! Ez már lehet hogy a szél része? 🙂

  Kedvelés

  • Sandor szerint:

   Igen. Hiszem, hogy a szentség szele már itt van, csak sokan a jó érzések és az erő keresése miatt nem veszik észre és jó esetben elmennek mellette, rosszabb esetben ellene állnak. Ők veszélyes – széles – úton járnak. Több szentséggel kapcsolatos írás van a blogon, csak rá kell kattintani a címke felhőben a “szentség” szóra. Ezeket már hiszem, hogy ez a szél inspirálta. Sándor

   Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s